Hitta hit

Åka kommunalt till Lillängen:

Från Slussen finns två möjligheter: 1) med buss eller 2) med Saltsjöbanan.
Välj mellan buss nr 404, 409, 410, 413, 414, 420, 422 eller 471. Välj mellan buss nr 404, 409, 410, 413, 414, 420, 422 eller 471.

  1. Välj mellan buss nr 404, 409, 410, 413, 414, 420, 422 eller 471.

    På den stora ljustavlan på nedre perrongen ser man vilken buss som går först och var den står. Avstigning vid hållplatsen Lillängen för alla bussar utom 471, som går på motorvägen och har hållplats Forum Nacka. Från hållplatsen Lillängen syns våra fem vitgrå hus på Musikvägen. Från hållplatsen Forum Nacka går man ca 100 meter nedför Värmdövägen förbi Statoil och in på gångvägen bredvid transformatorstationen. Då syns husen.

  2. Saltsjöbanan avgår också som buss från nedre perrongen. I Henriksdal sker byte till tåg. Avstigning vid stationen Lillängen.

    Gå Stationsvägen rakt upp (detta är den enda vägen, om du inte går under järnvägen) eller gå den lilla gångvägen i skogen bredvid Stationsvägen. Korsa Fjällstigen och fortsätt rakt fram så syns snart våra grå hus på Musikvägen.

Vägbeskrivning till Lillängen, Nacka från E4-an:

Kör E4/ E20 och ta av mot NYNÄSHAMN. Vägen går strax in i tunneln. Kör i filen 222 GUSTAVSBERG. Behåll samma fil. Fortsätt rakt fram till väg 222 (motorvägen). Följ den till avtag: Nacka C.
Sväng till höger vid Nacka Forum och åter till höger i rondellen. Kör mellan Nacka Forum på vänster sida och nybyggen på höger sida till en tillfällig rondell. Kör även där till höger nedför backen. På vänster sida en bit ned i backen finns Lillängsvägen men för närvarande är det förbjudet att svänga till vänster där. Fortsätt i stället fram till bron över Värmdövägen. Kör till höger där, upp på bron och sedan ner igen vid skylten Nacka C. En bit upp i backen ligger Lillängsvägen. Sväng vänster vid första avtagsvägen, Fjällstigen. Kör förbi en avfart till vänster och kör in på nästa avfart till vänster, Musikvägen.


Nedanstående är en alternativ bilväg efter tunneln genom Södra länken:

När man efter 4 km kommit ut ur tunneln, väljer man direkt den nya fil som dykt upp till höger.  Den filen är skyltad ÄLTA.

I rondellen som följer efter ca 100 meter (Nackarondellen) tag första till höger. 

Kör rakt fram i nästa rondell, förbi Sickla köpkvarter och följ skyltarna till Nacka centrum..

Kör upp på bron ovanför bostadsområdet Järla sjö och ner till höger vid första broavfarten, skyltat Lillängen och Nacka sjukhus.  Kör till skylt LILLÄNGEN (trafikljus) och ta till höger in på Lillängsvägen. (Om man kommit till en rondell har man åkt lite för långt. Vänd tillbaka 100 meter till trafikljuset och tag till vänster vid skylt LILLÄNGEN).

Efter 30 meter tag vänster in på Fjällstigen och sedan efter 40 meter tag vänster in på Musikvägen.

Gästparkering: Några få gästparkeringsplatser finns inom brf. Lövängens område. De boende visar sina gäster var gästparkeringsplatserna finns.

Tyvärr är det ont om parkeringsplatser runtom i området, men korttidsparkering (3 timmar) finns i Nacka forums parkeringsgarage.

 

Hitta hit

Gästparkering:

Några få gästparkeringsplatser finns inom Lövängens brf. De boende visar sina gäster var gästparkeringsplatserna finns.

Ytterligare parkeringsmöjligheter är dessa:

Mittemot skylten till Lillängen finns en stor parkeringsplats. Man kan alltså välja att i stället svänga till vänster för att parkera där, eftersom det är ont om parkeringsplatser inne i vårt område.