Gemensamma utrymmen

Cykelrum
I huset Musikvägen 4 finns ett cykelrum för föreningens medlemmar. Cyklarna, som står här, ska vara märkta med ägarens namn och lägenhetsnummer.

Tvättstuga
Tvättstugan bokas via digitala tavlor i husentréerna eller via dator. Tvättstugetider finns mellan kl. 7.00 och 22.00. Efter kl. 22.00 är strömmen automatiskt avstängd till tvättmaskiner och torktumlare.

Gästlägenhet
Gästlägenheten består av sovrum, vardagsrum med köksdel, hall och duschrum. Den bokas dygnsvis från kl. 14 till nästa dag kl. 12. Kostnaden är 250 kronor per dygn. I gästlägenheten finns sängutrustning – dock ej lakan – för fyra sängar samt glas, porslin och bestick för 25 personer.

Hobbylokaler
I källaren till Musikvägen 1 finns en hobbylokal, som kan utnyttjas av medlemmar i föreningen. Där finns bl.a. hyvelbänk, arbetsbänkar och en hel del snickeriredskap. Det går även att vara här för att måla om mindre föremål. Lägenhetsnyckeln går till hobbylokalen.

Trädgårdsverktyg
I ett förråd Musikvägen 2 finns skottkärra, spadar och andra verktyg för skötsel av föreningens utomhusområden. Lägenhetsnyckeln går till förrådet.